VeroMetal® 

koude vloeibare metalen

Cold Metal Is HOT !!                        geautoriseerde applicatiespecialist VeroMetal®     

Onbeperkte vormbaarheid en uniek design

Houd je van design, architectuur en natuurlijk metaal in al zijn verschijningsvormen en vormen?

VeroMetal® is een koud verwerkbaar vloeibaar metaal dat op vrijwel elke ondergrond kan worden aangebracht door middel van spuiten, rollen, gieten of met een paletmes of spaan. Na het aanbrengen bezit VeroMetal® alle optische en fysische eigenschappen van het betreffende metaal.

Muren, meubels, deuren, bewegwijzering,  en kunstwerken krijgen de authentieke kenmerken van metaal. 

Mat, roestig, glanzend of gestructureerd. Sterke, duurzame, lichtgewicht metalen oppervlaktecoating met een luxe uitstraling.

 

VeroMetal® is gemaakt van echt metaal en zeer duurzaam. Het hecht goed op vrijwel alle ondergronden en scheurt of schilfert niet af. VeroMetal® is verkrijgbaar in verschillende metalen. Een unieke eindafwerking wordt bereikt door het oppervlak te schuren, polijsten, patineren of oxideren. Elk object krijgt een unieke en karakteristieke metalen look.

Bijvoorbeeld: hout, metaal, kunststof, MDF, beton en gips. En ook glas, glasvezel, porselein, aardewerk, terracotta, kalkhoudende materialen, karton en papier zijn mogelijke ondergronden. Zelfs een flexibele ondergrond kan worden gecoat! VeroMetal ® is een krimparme coating en verandert niets aan de eigenschappen van de ondergrond.

 

VeroMetal ® kan binnen en buiten gebruikt worden voor allerlei toepassingen. Bouwkundige ontwerpen, gevelbekleding en bouwelementen. 

Als designelement voor jachten, interieurs en winkelinrichtingen. VeroMetal ® zet een hoogwaardige metaalcoating af op elke vorm en elk oppervlak. 

Na het aanbrengen resulteert de coating in een lichtgewicht metalen afwerking die zowel sterk als duurzaam is en getrouw de contouren en details van het oorspronkelijke ontwerp volgt.

Maak jouw eigen website met JouwWeb