Projecten

HOEVE  +400 jaar oud

Dit beschermd erfgoed zal volgend jaar volledig in zijn authentieke stijl gerestaureerd worden. 

Hier mogen we zowel interieur als exterieur onze pure ambachten uitoefenen. Het dakgebinte is nog origineel en wordt behouden.

De balken zullen behandeld worden en afgewerkt met milkpaint. De muren zullen onder handen genomen worden met een eigen gemaakte kalkverf.

Om toch ergens een iets moderne toets te mogen geven, zal de volledige badkamer in de Mortex geplaats worden.

De gevel wordt helemaal in de "originele historische kalei" gezet.

We kijken er naar uit om er in te vliegen 2023

 

 

KALEIWERKEN In de deze prachtige natuurstreek in Kalmthout is een mooie villa te afgewerkt in kalei door ons, gans de gevel rondom.

Het dak van de nog echte oude betonpannen is eerst volledig afgespoten en ontdaan van alle mos en  is dan (geïmpregneerd) behandeld met een sealer.

ANTWERPEN een volledig buitenwerk is reeds voldaan. Deze gecementeerde muur is rondom helermaal afgekapt en in de in de kalei geplaatst in de kleur 'certosa'. en het balkon werd in een naadloze techniek aansluitend met de trappen en bloembakken afgewerkt. Deze microcent RASICO (Ideal Work) is in verschillende lagen opgebouwd met als uiteindelijke een mooie en unieke uitstraling die meteen ook als een antislip fungeert.

De nodige ondergrond is eerst zeer zorgvuldig voorbereidt, daar er 2 waterputten onder het terras zijn en er is dus een ademend systeem toegepast.

Dit is in opdracht van Bo & Co. Dit bouwbedrijf werkt met externe aannemers die de net dezelfde waarden hanteren als zijzelf. Hierdoor staan zij steeds garant voor kwaliteit en service bij uw bouw- en renovatieproject. Oprecht zijn we dus zéér vereerd dat we onderdeel mogen zijn van dit totaalproject. bo-en-co.com

HELCHTEREN hier worden een badkamer onder handen genomen met enerzijds een microtopping van Ideal Work .

Enkele voorbereidingen zoals het egaliseren van vloeren, het plaatsten van een extra douchewand en een volledig nieuwe wastafelaanrecht dewelke allemaal naadloos in elkaar zullen verwerkt worden. 

HERENTALS Het restaurant Home cooking wordt volledig getransformeerd naar "Les Deux". Dit gaat gepaard met enkele mooie technieken en algemeen schilderwerk. Een accentmuur in het restaurantgedeelte  krijgt een exclusieve kalktechniek, afgewerkt in satin zwart en het toilet wordt volledig (inclusief plafond) in zwarte mortex geplaatst. Vanaf donderdag 20 oktober kan er dus genoten worden van de overheerlijke menu's maar ook van het nieuwe stijlvolle interieur.

Maak jouw eigen website met JouwWeb