Info

Uw ervaren vakman om een unieke sfeer te creëren in uw interieur met artisanale professionaliteit.

 

                            Daar waar schilderen nog een echte ambacht is !

 

Met nog respect voor de echte ambachtelijke schilderkunsten, dit zowel voor de oudere schilderwerken en restauratie schilderwerken of tot hedendaagse kunstwerken.

Alles van potlood en houtskool, grafiet, verf en penseel tot en met graffiti op muren of op doek.

De bestaande en imitatie sier-decoratieve stuctechnieken met kwast of spaan.

De allernieuwste, tijdloze en naadloze soorten microcementen. 

Tot zelfs het metalliseren van...

(bewerken van koud vloeibaar Metaal, Messing, Koper, Brons, Zink, Zilver, Titanium, Staal,...) 

 

Kortweg van een authentieke, een contrastrijke oude of tijdloze klasse volle en luxueuze naadloze accentmuur, een vloer, een plafond, een meubel, een deur, een wastafel, een toog, een trap of een traphal of een ganse gevel. Het kan allemaal van binnen tot en met (doorlopend) naar buiten.

 

Van een douche tot een volledige badkamer, inclusief wastafels en sanitaire meubels.

Van een spatwand of werkblad in de keuken tot en met de volledige keukenkasten en vloer. 

 

Volledig restylen met de correcte technische ondersteuning en advies van klassiek tot hypermodern behoort steeds tot de mogelijkheden.

Van idee tot op maat altijd een harmonieus resultaat. Samen zoeken we naar het ultieme. "charme en puurheid" is het vertrekpunt.

De kwaliteit is altijd high-end en de afwerkingsgraad is steeds consistent en behoort uiteindelijk tot mijn standaard en vakkennis.

 

Een persoonlijke bespreking en persoonlijke uitvoering en een strikte opvolging (stap voor stap) en nazorg zijn steeds gegarandeerd.

 

Er kan ook steeds een 'exclusief ontwerp' aangemaakt worden. Omdat ikzelf een voorkeur geniet om met mijn innovatieve en karakteristieke

stijl door me vooral te richten op de creatieve en experimentele aspecten en hierdoor originaliteit en out of the box minded designs kan creëren.

DARE TO BE UNIQUE ! 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb